Bygges nå - kun 2 igjen!

Påskedagsheia

På Påskedagsheia: Nye eneboliger og eneboliger i kjede i salg nå! Familievennlig og populært område!
Antall enheter 11
Boligtype(r) Eneboliger, eneboliger i kjede
Eieform Selveier

Litt om prosjektet

Påskedagsheia er et stort nytt boligområde. Det ligger høyt i terrenget og sentralt på Nedenes. Salgsstart er i gang!

Familievennlig nært skole og barnehage

Skolen på Nedenes er kjent og ligger en kort spasertur unna boligfeltet. I nærområdet ligger det også flere barnehager. I området er det også mange fritidsaktiviteter og et aktivt idretts- og foreningsliv.

Sentralt på Nedenes – god kommunikasjon

Nedenes har det meste; butikker, legekontor i gangavstand. Her bor man sentralt i forhold til E18 og reisetiden til Arendal, Grimstad, Lillesand og Kristiansand er ganske kort. Det passer bra, enten du jobbpendler til Lillesand, Grimstad eller Tvedestrand.

Idrettshall og aktiviteter

Nedenes er kjent for mange aktiviteter innenfor idrett med håndball og fotball. Nedeneshallen er populær og har mange aktiviteter.

Turmuligheter

Påskedagsheia ligger som en grønn oase på Nedenes. Her går det skogstier på kryss og tvers som innbyr til turer i skog og mark. Målet er gjerne toppunktet, hvor det er utsikt til havet og Torungen fyr i øst og Åmliheiene i vest. Området har også flotte turmuligheter i området Natvigheia eller du kan spasere ned til båthavna på Natvigverven.

Påskedagsheia Bolig as

Det er Påskedagsheia Bolig as som står bak prosjektet. Dette er et nytt samarbeidsselskap mellom Arendal Boligbyggelag, BRG Bolig as og Obos Block Watne. Planene for boligfeltet ble endret litt gjennom en mindre reguleringsendring for et år siden, slik at det blir mulig å bygge flere eneboliger og eneboliger i rekke. Det vil seinere komme leilighetsbygg også, men det blir færre av disse. Dette skyldes at politikerne ser at Arendal trenger flere områder for å kunne tilby barnefamilier attraktive boliger og bomiljø.

På Påskedagsheia har medlemmer i Arendal Boligbyggelag fortrinnsrett ved førstegangs kjøp. Men på grunn av samarbeidet med Obos er ansiennitet fra Arendal Boligbyggelag og Obos likestilt.

Hvis du tenker på bolig på Påskedagsheia så kan du melde din interesse allerede i dag på vår hjemmeside: påskedagsheia.no eller arendalbbl.no


Visning

Kontakt megler for visning!Kontakt megler

LEIF CHR. DE PRESNO

Eiendomsmegler
Telefon: 472 01 274
E-post: lcp@aktiv.no