Nå tar annonsering av boliger på forkjøpsrett steget inn i den digitale verden, til Forkjøpsrettsportalen. Primus motor for prosjektet er Ellen Grestad i Arendal Boligbyggelag. Hun er storfornøyd med de mulighetene dette gir medlemmene.

 

Mer informasjon

- Nå er Forkjøpsrettsportalen tilgjengelig når du som medlem har behov for det. Du finner portalen lett fra hjemmesidene våre, og medlemmene er ikke lenger avhengige av å få tak i én annonse i én avis. Nå kan de sjekke utlysningene når som helst så lenge de varer, forklarer en stolt Ellen.

Også når det gjelder informasjonsmengden er portalen en stor forbedring.

- I avisannonsen var det svært begrenset plass til opplysninger om leilighetene. På portalen får du nå mange flere detaljer, som størrelse, etasje, antall rom, hva som ligger i fellesutgiftene og kontaktinformasjon, legger hun til. Nå har man også mulighet til å sette opp automatiske søk, og få varsel på epost når en leilighet som passer til søket dukker opp.

 

Vi har også selvsagt vurdert om hva de som ikke er så gode med pc og internett kan gjøre. Gjennom annonsen i Agderposten har vi i flere måneder varslet om at annonsen avvikles, så alle som aktivt følger med skal ha fått med seg endringen. Det legger til rette for at de kan alliere seg med venner eller familie hvis de er på aktiv boligjakt. De er også hjertelig velkommen til å ringe oss.

 

Samlet sett er dette en stor forbedring når deg gjelder informasjon til medlemmene våre, og det jobber vi hardt for å få til.   Frister for melding og tidspunkt for nye utlysninger er uendret. Nye boliger legges ut hver tirsdag morgen, og avklares påfølgende tirsdag klokken 13.00.