Leilighetene i begge byggene har vært ettertraktede og nå er det utsolgt!
- Vi er utrolig fornøyde med at begge byggene er oppe, proklamerer Bjørn Magne Hansen og slår ut med armene.

Arendal Boligbyggelags tekniske leder er sprekkeferdig av stolthet, og smilet går fra øre til øre.
- Det er godt å ha fått alle boligkjøperne på plass nå og inn i leilighetene sine før sommeren. Helt fra de første eierne flyttet inn her har stemningen vært utrolig god! Det har blitt et svært godt naboskap, de besøker og passer på hverandre, og de har det veldig moro sammen.

Bomagasinet har fulgt Fagerli trinn 1 og 2 gjennom hele byggeprosessen, og for utbygger har hvert steg bragt både spenning og forventning.

Fagerli har vært en suksess i et marked hvor mange utbyggere sliter med å få solgt alle leilighetene, forteller daglig leder i Arendal Boligbyggelag, Per Selås. Han er veldig tydelig på hva han mener er suksess-kriteriene:
- Leilighetene har en sentral og samtidig landlig plassering, og de har svært gode og praktiske romløsninger. Det største elementet har nok likevel vært prioriteringen av store fellesarealer, med treningsrom, selskapsrom og allbruksrom. Å satse på fellesareal har vært vår visjon gjennom hele prosessen, og det er utrolig gøy å se at det har slått så godt an, forteller Per og smiler.

Bjørn Magne er helt enig, men er også opptatt av å fremdeles følge opp byggene og de nye eierne.
- Vi er i en fase hvor vi sjekker og utbedrer eventuelle feil og mangler, og vi har tett dialog med borettslaget etter hvert som eierne får ”bodd seg inn”, forklarer han.

Begge blir hemmelighetsfulle når de snakker om neste prosjekt.
- Vi kan vel si at det blir veldig spennende, men hvor det blir? Det er bare å vente og se, sier de og smiler lurt.