Daglig leder for Arendal Boligbyggelag, Per Selås, er svært fornøyd med avtalen.

  • Vi har lenge ønsket å få på plass en møbelbutikk i fordelskonseptet vårt, og er veldig glade for at vi har fått en så lokal og tradisjonsrik aktør med oss. Bohus er en flott butikk med kompetanse og ekspertise som vi selv har benyttet oss av, så vi vet at de leverer kvalitet, legger han til.
  • Vi har hatt et godt samarbeid med Arendal Boligbyggelag i flere år, og er trygge på at dette blir en god avtale for deres medlemmer. Samtidig er det en anledning for oss å vise oss mer frem, og levere produkter og tjenester vi er veldig stolte av, uttaler innkjøpssjef for Bohus, Ole Petter Larsen.

Ekspertise er virkelig noe Bohus kan skryte av. Visste du for eksempel at de kan hjelpe deg med å møblere boligen din? De har flere interiørkonsulenter og -arkitekter i staben som kan bidra med tips og anbefalinger, og som også kan komme hjemmebesøk. Bærekraft er de også opptatt av. Alt av treverk er sertifisert og godkjent og all hud er av nordisk kvalitet. De har til og med solavskjerming laget av plast plukket opp fra havet!

Sjekk de gode tilbudene deres her!

Tekst/foto: Mona Hauglid