Vi forenkler hverdagen din og innfører nå digitalt medlemskort! Dessuten er det mer miljøvennlig. Medlemskortet finner du heretter i vår digitalt App. Medlemskontingenten betaler du på Vipps, med e-faktura eller avtalegiro. Når du registrerer dine betalingskort på Min Side får du fortsatt bonus når du handler med medlemsfordeler!

Miljøvennlig

Du er med på å spare miljøet om du velger å motta giro elektronisk. Arendal Boligbyggelag har allerede besluttet å kutte ut medlemsfordelsbrosjyren og medlemskortet i plast. Alt dette finner du nå i Appen vår. Dette utgjør en betydelig miljøbesparelse både i energi og plastforbruk. Totalt sett for bransjen utgjør medlemskortet ca. 3 tonn med plast. Gå inn i nettbanken og velg avtalegiro eller e-faktura, så vil du få giroen sendt dit. Nytt av i år er at du også kan betale kontingenten med Vipps. Vi anbefaler å opprette Vipps, hvis du ikke allerede har fra før.

Betal årskontingenten med Vipps

Slik gjør du det:

  • Last ned Vipps-appen fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android)
  • Åpne Vipps
  • Velg Registrer deg
  • Følg stegene i appen

Last ned medlemsappen

Gjør som mange andre og last ned vår  medlemsapp i dag. Når du har lastet ned og logget deg inn vil du se ditt medlemsbevis. Gå inn på App Store eller Google Play og last og last ned appen til Arendal bbl, vår hjemmeside eller på Min side. Gå inn på Min side og logg deg inn. Her finner du kortet under ‘’Vis medlemskort’’. Det er dette kortet som skal fremvises for å få medlemsrabatt, og det er det 9-siffrede kortnr. som skal tastes inn når dette kreves oppgitt for å få bonus (netthandel).

 

Registrer betalingskort for oppsparing av bonus

På Min side må du også registrere debet- og/eller kredittkort for oppsparing av bonus. Det er disse kortene som skal benyttes ved betaling hos våre samarbeidspartnere. I appen finner du også en oversikt over alle medlemsfordelene du har med både bonus og rabatt. Selvsagt kan du også gå inn på www.arendalbbl.no eller arendal/fordelerformedlemmer.no for mer informasjon om medlemsprogrammet. Husk at de fleste medlemsavtalene er landsdekkende slik at du som medlem i Arendal bbl eksempelvis kan benytte deg av fordelene i Stavanger, Bergen eller andre steder.