Ikke mindre enn fire arrangementer er Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) / Arendal Boligbyggelag i år arrangør eller medarrangør for. Temaene spenner fra næringsklynger, innovasjon, bærekraft, tre som byggemateriale, elbil, boliger for eldre og ikke minst: boligpolitikk.

Onsdag 14.8 kl. 10.00: Innovasjon og bærekraft i byggenæringen

Det er invitert flere sentrale aktører som går i fremste rekke når det gjelder nye initiativer og tankemåter i boligsektoren.

NBBLs egen styreleder Kirstin Leiros vil fortelle om prosjektet Smart Arctic Building i regi av OMT Boligbyggelag. Videre vil vi få presentert de to næringsklyngene Proptech Innovation og Construction City, av henholdsvis Terje Gilje og Benedicte Økland. De vil gi oss et innblikk i klyngenes betydning og potensiale. I tillegg vil Aasmund Bunkholt i informasjonsselskapet Trefokus fortelle hvorfor tre som byggemateriale er fremtiden.

Onsdag 14.8 kl. 13.00: Egnet bolig hele livet

I samarbeid med Pensjonistforbundet har Norske Boligbyggelag invitert Helse- og omsorgskomiteens leder Geir Jørgen Bekkevold (KrF) og Iveland kommunes ordfører Gro Anita Mykjåland (Sp) til å se inn i krystallkula sammen med oss.

Hvordan kan vi få til et samspill mellom allerede eksisterende boligmasse og nybygg, som gjør at fremtidens boligbehov imøtekommes?

Onsdagens arrangementene avholdes i våre lokaler i Malmbryggen. Mellom arrangementene har vi åpent hus, slik at alle kan få en hyggelig prat og vi bidrar med enkel servering.

Arrangementene er åpne for alle. Meld deg gjerne på her.

 

Andre arrangementer med NBBL:

Mandag 12. august kl. 13.30 deltar Henning Lauridsen, direktør for interessepolitikk og jus i NBBL, i Boligmappas debatt Hvordan skaper vi en tryggere bolighandel?

Tirsdag 13. august er vi arrangør og medarrangør for to debatter, begge kl. 15:00:

  • Boligdebatten 2019 arrangeres av NBBL i samarbeid med Huseiernes Landsforbund og Norges Eiendomsmeglerforbund.
  • 1,2 millioner elbiler i 2025 - hvordan lader vi? Arrangeres av NBBL i samarbeid med Elbilforeningen og Drivkraft Norge.