2 av 4 solgt!

Påskedagsheia Trinn 3

Påskedagsheia er et stort nytt boligområde. Det ligger høyt i terrenget og sentralt på Nedenes. 2 av 4 boliger er allerede solgt!
Pris 5 217 592 - 5 417 592
Areal 111 m²
Antall enheter 4
Boligtype(r) Enebolig i kjede
Eieform Selveier

Litt om prosjektet

Området er meget sentralt og solrikt beliggende på Nedenes. Påskedagsheia med tilhørende område er et nytt boligområde med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Her er det bl.a flotte turområder, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og butikker.

Byggetrinn 3 er vestvendt og blir opparbeidet med fine fellesarealer, tun og uteplasser og området blir uten gjennomgangstrafikk. Boligene blir liggende bak felt B 1.1 som består av 3 eneboliger lengst vest i feltet, like ved lekeplassen og tursti ned til bl.a. Kiwi og buss. Tomtene blir liggende inn mot friområdet på Påskedagsheia.

Fra Påskedagsheia er det opparbeidet en egen tursti ned til bl.a. Kiwi butikken like nedenfor. Her er også god bussforbindelse til både Arendal, Grimstad og Kristiansand.

Natvigverven med båthavn og badeplasser ligger kun en kort spasertur unna.

Forøvrig er området etablert som boligområde og Nedenes er definert som bydelssenter og et område i sterk vekst pga sin sentrale beliggenhet mellom Arendal og Grimstad og med enkel adkomst til E-18 med god forbindelse til begge byene.

Påskedagsheia ligger midt i smørøyet på Nedenes og det blir lagt vekt på trivelige grøntområder samt å bevare de flotte turområdene i nærheten, bl.a. selve Påskedagsheia hvor det er utsikt til havet og Torungen fyr.


Visning

Kontakt megler for visning!Kontakt megler

LEIF CHR. DE PRESNO

Eiendomsmegler
Telefon: 472 01 274
E-post: lcp@aktiv.no